Stormbaan Sky Swing XL huren

Axitraxi

Specificaties Stormbaan Sky Swing XL

Artikelcode:
ST30
Afmetingen:
36 (l) x 4,8 (b) x 9 (h) meter
Transportafmetingen:
5 pallets van circa 2,2 (l) x 1,6 (b) x 1,3 (h) meter
Gewicht:
900 kg
Stroombehoefte:
3 x 1100 & 4 x 1500 Watt (220 V)
Aantal personen:
2
Klant dient bij pakket 4 voor 2 extra begeleiders te zorgen

Levering inclusief

5 Stormbaan Skyswing kussens
Blowers
Stroomhaspels
Haringen
Bij pakket 4: 3 begeleiders

Stormbaan Sky Swing XL


Prijs hulp bij op- en afbouw
1.410,00
Prijs exclusief 21% BTW
1.410,00
Prijs inclusief 21% BTW
1.706,10

De huurprijs is exclusief transportkosten van eenmalig
€ 15,00 plus € 0,80 per gereden kilometer exclusief BTW.

Huurprijs
1.250,00
Meerprijs hulp bij op- en afbouw
160,00
Meerprijs 4 uur begeleiding, 1 begeleider
320,00
Prijs exclusief 21% BTW
1.730,00
Prijs inclusief 21% BTW
2.093,30

De huurprijs is exclusief transportkosten van eenmalig
€ 15,00 plus € 0,80 per gereden kilometer exclusief BTW.
Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk

Huur nu de nieuwste en grootste survivalbaan: de Stormbaan Sky Swing XL! Zweef door de lucht aan een trapeze van negen meter hoog, spring bij de base jump naar beneden en klauter over de obstakels van de stormbaan Big Roll. Deze spectaculaire survivalbaan is een combinatie van de Sky Swing met daar achter aan vast de Stormbaan Take Over.

Met een lengte van 36 meter is deze stormbaan XL een blikvanger op uw sportdag, zeskamp, personeelsdag of ander evenement! Indien gewenst kunt u deze enorme survivalbaan Skyswing ook koppelen alle andere stormbanen van Axitraxi.

 

Sky Swing XL: een enorme stormbaan volop uitdaging!

Klaar voor de start… Af! Kruip door de gaten heen en klim omhoog op het plateau van circa 4,5 meter hoogte. Vervolgens zweef je met de trapeze die in de negen meter hoge nok hangt naar de overkant. Spring daarna vanaf een plateau van 4,5 meter hoogte, een vrije val vanaf de Base Jump. Klim vervolgens weer omhoog, over de glijbaan naar beneden en je bent aangekomen bij de Big Roll. Klauter over deze grote rol heen en wurm jezelf door de muur heen. Wie is als eerste aan de overkant?

Vindt u de Sky Swing te groot, maar wilt u wel een andere spectaculaire stormbaan huren? Neem dan eens een kijkje bij onze Stormbaan Spider.

 

Trapeze of Loopbrug

Bij de huur van de Skyswing XL heeft u de keuze om een trapeze of een loopbrug op negen meter hoogte te plaatsen. Voor de echte waaghals is de trapeze, waarmee je van de ene naar de andere kant slingert! Is dat toch iets te heftig? Dan kunt u de STormbvaan Sky Swing XL ook huren met een loopbrug. Daarop kun je van de ene naar de andere kant kan lopen. Omdat je toch nog op een enorme hoogte balanceert, is dit ook al een hele uitdaging! Zo is deze stormbaan op maat aan te passen, en voor ieder wat wils.

Veilig gebruik Stormbaan Sky Swing XL

De Stormbaan Sky Swing XL is gekeurd volgens de NEN-EN19460, de Europese norm voor opblaasbare speeltoestellen. U kunt deze attractie huren voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Zorg ervoor dat tijdens gebruik op ieder plateau minimaal 1 volwassen begeleider aanwezig is, en dat er bij de ingang 1 volwassen begeleider maximaal 2 gebruikers tegelijk door laat.

Lees voor gebruik de complete gebruikershandleiding door, deze kunt u onder het kopje bestanden vinden.

Bel gerust

Bel(024) 358 28 85
Of chat met ons