Koningsspelen en Koningsdag 2024

De eerste zonnestralen lieten zich afgelopen weekend al zien en voor je het weet sta jij in je oranje shirt te springen in het lentezonnetje op de Koningsspelen en/of Koningsdag.

Ben jij al aan het nadenken wat je met de Koningsspelen en Koningsdag wil gaan organiseren? Axitraxi helpt al jaren Oranjeverenigingen, basisscholen, ondernemers en particulieren om de Koningsspelen en Koningsdag tot een succes te maken.

Jaarlijks staat Axitraxi met haar attracties tijdens de Koningsspelen en Koningsdag door heel Nederland van dichtbij huis in Nijmegen tot aan het strand in Zandvoort.

Hieronder een kleine sfeerimpressie van hoe het er vorig jaar aan toe ging tijdens Koningsdag in Zandvoort.

Axitraxi heeft een ruim assortiment aan springkussens en stormbanen, maar heeft ook speciale attracties in haar assortiment, zoals de Fun Mobiel, Rodeo’s, een Draaimolen en een Zweefmolen.

Om de attracties van topkwaliteit te kunnen garanderen, huur je bij Axitraxi enkel attracties die gecertificeerd en goedgekeurd zijn volgens de hoogste richtlijnen. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons ons hoog in het vaandel.

Bij Axitraxi kun je de attracties huren op basis van zelf ophalen en zelf terug brengen, maar de attracties kunnen uiteraard ook worden bezorgd en opgehaald en indien gewenst kan de chauffeur ook meehelpen met de op- en afbouw. Daarbij kan Axitraxi Koningsdag ook voor jou ontzorgen, zodat de ouders en leden van het oranjecomité kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Bestel op tijd!

De voorbereiding voor de Koningsspelen en Koningsdag zijn al in volle gang. Om teleurstellingen te voorkomen kun je het beste zo snel mogelijk bij ons de gewenste attractie(s) aanvragen. Wij hebben nog de laatste stormbanen, springkussens, sport en spel en speciale attracties met o.a. de Base Jump dubbel en de Fun Mobiel beschikbaar. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Bijbaantje?

Lijkt het je leuk om tijdens Koningsdag en in de zomermaanden ons te ondersteunen? Wij zijn altijd op zoek naar gezellige collega’s! Heb je interesse, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

T 024-3582885

E info@axitraxi.nl