Zweefmolen Caroussel huren

Axitraxi

Specificaties Zweefmolen Caroussel

Artikelcode:
KK8
Afmetingen:
7 (h) meter, Ø 8 meter
Gewicht:
900 kg
Stroombehoefte:
3600 Watt (220 V)
Aantal personen:
Voor 10 personen van max. 40kg tegelijk
Op kleine aanhanger

Levering inclusief

Zweefmolen
Bedieningspaneel
Stroomhaspel

Zweefmolen Caroussel


Prijs hulp bij op- en afbouw
495,00
Prijs exclusief 21% BTW
495,00
Prijs inclusief 21% BTW
598,95

De huurprijs is exclusief transportkosten van eenmalig
€ 15,00 plus € 0,80 per gereden kilometer exclusief BTW.

Huurprijs
Meerprijs hulp bij op- en afbouw
495,00
Meerprijs 4 uur begeleiding, 1 begeleider
160,00
Prijs exclusief 21% BTW
655,00
Prijs inclusief 21% BTW
792,55

De huurprijs is exclusief transportkosten van eenmalig
€ 15,00 plus € 0,80 per gereden kilometer exclusief BTW.
Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk

Mooie zweefmolen huren

Met het huren van deze kleurrijke zweefmolen is uw kinderkermis compleet. Deze attractie is geschikt voor 10 kinderen van 40 kg tegelijk. Door zijn nostalgische uitstraling is deze attractie een echte blikvanger. Het dak van deze attractie is opblaasbaar. Hierdoor ziet hij er fris en vrolijk uit. Deze leuke attractie is dus een echte eyecatcher op uw evenement!

Met op- en afbouw huren?

Deze mooie zweefmolen zit compleet op een aanhanger gebouwd. De opbouw van deze attractie vergt behoorlijk wat specifieke kennis. Hierdoor is het alleen mogelijk deze attractie met hulp van onze medewerkers op- en af te bouwen. De opbouw zal ongeveer 45-60 minuten in beslag nemen. Wanneer de attractie staat zal er eerst even proef worden gedraaid. Daarna is de carrousel klaar voor gebruik.

Begeleiding

U kunt de begeleiding van deze attractie eventueel zelf verzorgen. Een volwassen persoon kan de knoppen van de bedieningskast bedienen. Het is mogelijk de snelheid van het ronddraaien handmatig aan te passen. Wilt u de attractie toch liever door medewerkers van Axitraxi laten bedienen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Een van onze medewerkers bouwt de attractie dan mee op en begeleidt hem gedurende minimaal 4 uren. Naderhand zal de begeleider de aanhanger weer met uw hulp inpakken.

Veiligheid gegarandeerd

Alle attracties van Axitraxi voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Zo wordt deze attractie jaarlijks door een onafhankelijke instantie gekeurd. Wanneer deze volledig goed is bevonden kan de zweefmolen weer een jaar lang worden verhuurd.

Wilt u eventueel andere kermis attracties huren? Bij Axitraxi bent u zeker aan het juiste adres voor uw complete kinderkermis!

Bel gerust

Bel(024) 358 28 85
Of chat met ons