Waterattracties huren bij Axitraxi

Axitraxi is specialist op het gebied van verhuren van opblaasbare waterattracties. Deze attracties kunnen worden gehuurd en zelf worden afgehaald. Daarnaast kan Axitraxi de waterbanen ook bezorgen of zelfs compleet verzorgen. Voor het huren van uw opblaasbare waterglijbaan, buikglijbaan of overloopmat moet u dus bij Axitraxi zijn!

Grote keus en scherpe prijzen

Door het gigantische aanbod heeft Axitraxi altijd wel iets in huis dat bij uw evenement past. Deze attracties worden tegen zeer concurrerende tarieven aangeboden waardoor u ook voor het huren van b.v. goedkope opblaasbare zwembaden, waterglijbanen of buikglijbanen bij Axitraxi aan het juiste adres bent.

Mogelijkheden huur

Wanneer u zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn kunt u de attracties het beste zelf bij Axitraxi ophalen. Informeer vooraf wel even naar de afmetingen van het pakket. Wilt u de attracties toch liever door Axitraxi laten bezorgen dan is dit ook mogelijk. Desgewenst helpen wij zelfs met de op en afbouw en eventueel begeleiden wij de attractie. Kies het pakket dat het beste bij uw evenement past!