Schaatskoorts bij Axitraxi

Huur uw koek en zopie huisje bij uw schaatsbaan

It giet oan! Met de dalende temperaturen de komende week heeft in Nederland de schaatskoorts toegeslagen. Afgelopen weekend is er al op verschillende plaatsen op natuurijs geschaatst en gezien de vooruitzichten zullen de schaatsbanen de komende dagen als paddestoelen uit de grond schieten.
Ook bij deze winterse temperaturen bent u bij Axitraxi aan het juiste adres!
Kijk snel op onze website voor een overzicht van alle winterse attracties.

markthuisje winterse kraam koek en zopie

Winterse markthuisjes

Bij een ouderwetse schaatsbaan hoort natuurlijk ook Koek en Zopie! Deze markthuisjes zijn aan de achterzijde afgesloten en hebben een toonbank voor de uitgifte. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt als ChocolademelkkraamGlühweinkraam of Erwtensoepkraam. Deze huurt u indien gewenst inclusief ingrediënten en begeleiding bij de uitgifte, maar u kunt de catering uiteraard ook zelf verzorgen.

Curlingbaan schaatsbaan curling huren

Complete Curlingbaan huren

Afgelopen weken hebben we tijdens de Olypmische Spelen de profs aan het werk kunnen zien, maar nu kunt u het zelf spelen: Curling! Bij Axitraxi huurt u een complete curlingbaan, gebaseerd op de Duitse variant Eisstockschiessen. Omdat deze gemaakt is van kunststof panelen, kunt u ook tijdens warmere temperaturen curling spelen.