N.E.C. en Axitraxi verlengen samenwerking

“De samenwerking met N.E.C. zorgt voor een positieve en professionele uitstraling van ons bedrijf in Nijmegen en ver daarbuiten. Dit is dan ook de reden dat we onze samenwerking wederom met drie jaar hebben verlengd’’, aldus Bob Coppens, eigenaar van Axitraxi. Op 5 juli j.l. zette hij samen met Tonny Pijnappels zijn handtekening onder de nieuwe overeenkomst.

Axitraxi uit Nijmegen is een van de grootste attractiebedrijven van het land en is al ruim 40 jaar een begrip. Het bedrijf verhuurt attracties voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Sinds enkele jaren heeft Axitraxi ook een aantal exclusieve N.E.C. attracties in het assortiment. Hierdoor is het mogelijk om een N.E.C. springkussen te huren of een wedstrijdje te voetballen in de speciaal ontwikkelde N.E.C. boarding.

Sales Manager van N.E.C. Tonny Pijnappels over de nieuwe samenwerking: ‘’We zijn content dat we de aankomende jaren wederom kunnen samenwerken met Axitraxi. Duurzaamheid met een regionaal karakter staat bij ons hoog in het vaandel. De samenwerking met Axitraxi is daar hét voorbeeld van.’’

 

Samenwerking N.E.C. Nijmegen