Klaar voor de winter?

De gezellige wintermaanden staan weer voor de deur. Dit betekent dat bedrijven en verenigingen weer langzaam bezig gaan met de organisatie van hun winterse evenementen.

schaatsbaan huren

Schaatsbaan en andere winterse attracties

De gezellige wintermaanden staan weer voor de deur. Dit betekent dat bedrijven en verenigingen weer langzaam bezig gaan met de organisatie van hun winterse evenementen. In veel dorpen en steden ligt een schaatsbaan of zijn er andere winterse festiviteiten. Axitraxi ondersteunt veel van deze projecten met haar schaatsbanen en winterse attracties.
Bent u ook van plan iets te organiseren tijdens de wintermaanden?
Informeer eens naar de vele mogelijkheden bij Axitraxi! Bekijk hier alle winterse attracties en aankleding.

markthuisjes huren kerstmarkt kerstborrel

Markthuisjes voor een kerstmarkt of huur een losse koek en zopie kraam

In diverse dorpen en steden worden in de decembermaanden kerstmarkten georganiseerd. Ook zien we de laatste jaren dat steeds meer bedrijven een aangeklede kerstborrel of kerstmarkt organiseren waarbij de werknemers zelf hun kerstpakket samen kunnen stellen. Hiervoor worden de markthuisjes van Axitraxi regelmatig in gezet. Deze houten huisjes zijn aan de achterzijde afsluitbaar, dus ook geschikt voor meerdaagse evenementen. Ter decoratie kunt u het markthuisje extra aankleden met een guirlande met verlichting.

Naast de losse verhuur van de markthuisjes kunt u bij Axitraxi ook terecht voor een compleet verzorgde chocolademelkkraam, erwtensoep kraam, of Glühwein kraam. Ook wordt deze winterse kraam ingezet als poffertjeskraam.

Bekijk hier de markthuisjes.