Het seizoen is begonnen bij Axitraxi!

Spidertoren Koningsdag

 

Een geslaagde Koningsdag!

De vijfde Koningsdag was weer een geslaagde voor Axitraxi! Door heel het land stonden attracties, van een Spidertoren en Sweeper aan de kust, Reuze Glijbaan Tirol in het midden van ons land tot Stormbaan Take-Out op de Veluwe. Ondanks dat niet iedereen het droog kon houden, is de dag naar ieders tevredenheid verlopen.
Opvallend is dat steeds meer klanten de attracties zelf ophalen en terugbrengen en hierdoor profiteren van onze afhaalkorting. Niet alleen de kleinere springkussens, maar ook de grotere stormbanen werden donderdag en vrijdag bij onze loods in Nijmegen afgehaald.

 

Treintje blauw huren Nijmegen

 

Nieuw: Trein Blauw

De afgelopen weken is door de collega’s van Axitraxi hard gewerkt aan een ‘nieuwe’ attractie. De groene trein is helemaal gestript, geschuurd en gerenoveerd tot een nieuwe versie: Trein Blauw.
Deze dieseltrein biedt plaats aan circa 20 tot 22 personen en is geschikt voor op de openbare weg. Een unieke toevoeging op uw evenement, in uw winkelstraat of tijdens een braderie!

 

Kermis en kans zweefmolen caroussel huren

 

 

In de kijker: Zweefmolen

Een vrolijke aanvulling op uw evenement! Huur deze kleurrijke Zweefmolen Caroussel en maak uw evenement compleet! Deze veilige zweefmolen is geschikt voor 10 kinderen tot 40 kilo. U kunt de begeleiding van deze attractie eventueel zelf verzorgen, maar wij kunnen dit ook voor u doen.
Wilt u eventueel andere kermis attracties huren? Bij Axitraxi bent u zeker aan het juiste adres voor uw complete kinderkermis!

 

Neem contact op voor de mogelikheden