Carnaval

De carnaval staat weer voor de deur en dat betekent 3 dagen lang vol knotsgek plezier. Op veel plaatsen trekken de versierde praalwagens door de straten en wordt er tot in de late uurtjes gefeest. De kroegen zijn momenteel al druk om alle voorbereidingen te treffen voor deze dagen.

Carnavalsdrukte

Deze periode is het bij Axitraxi altijd enorm druk met allerlei versieringen en vertier voor de kids. Veel kroegen kleden de tent aan met ballondecoraties. Van een kleurige ballonslinger tot gezellige tafelstukjes op de tafels. Ook wordt er voor de kleinsten met de carnaval vaak een klein springkussen geplaatst of zelfs een complete kinderhoek ingericht. Ook leuk voor de wat oudere zijn de bierfietsen of het stokvangen.

Aan het eind van de avond is het op veel plaatsen tijd voor een lekkere vette hap. Daarvoor huren veel locaties bij Axitraxi een mooi markthuisje. Deze huisjes kunnen prima tijdens de carnaval blijven staan en ’s nachts worden afgesloten. Bij aanvang klapt u de luifel open en ze staan klaar oor gebruik.

Ook voor losse ballonnen in de carnavalskleuren bent u bij Axitraxi aan het juiste adres! Voor € 2,00 koopt u een klein zakje met 10 standaard ballonnen. Daarnaast is het mogelijk een zak van 100 stuks af te nemen voor € 15,00 incl. btw.

Heeft u een ander idee om uw carnavalsfeest mee aan te kleden? Laat het ons weten en we denken graag met u mee! U kunt ons bereiken op 024-3582885 of een mail sturen naar info@axitraxi.nl

Ballonnen_carnaval