Beschikbare attracties Koningsdag 2017

Voor Koningsdag 2017 hebben wij weer een aantal grote attracties beschikbaar! Huur voor 27 april een spectaculaire attractie bij Axitraxi en maak uw Koningsdag onvergetelijk! De volgende grote attracties zijn nog beschikbaar tijdens het verjaardagsfeest van onze Koning:

Stormbanen

Stormbaan Super Survivalbaan huren KoningsdagDe Klauterhelling met boog is een 13 meter lange helling, waarbij je aan de ene kant omhoog klimt en aan de andere kant omlaag glijdt. Een ideaal onderdeel voor een competitieve Koningsdag! Wilt u een grotere stormbaan of survivalbaan huren? Denk dan eens aan de Super Survivalbaan, een obstakelbaan van maafrliefst 25 meter lang! Of de Rollercoaster Survivalbaan? Waan je met deze stormbaan in een echte achtbaan tijdens Koningsdag 2017!

 

Speciale Attracties

Een van de publiekstrekkers en bekend van dKoningsdag 2017 Springkussen Mega Balls Huren Hüpfburg Mega Balls Mietene tv: Mega Balls! Klim omhoog en spring over de grote rode ballen zonder er vanaf te ballen. Ook leuk voor het publiek van uw evenement tijdens Koningsdag!
Andere speciale attracties die u nog voor 27 april kunt huren zijn de Reuze Glijbaan Tirol, Klimvuurtoren en niet de vergeten de spectaculaire Halfpipe Superslide! Bij deze laatst genoemde attractie glijdt u met een tobbe een steile waterglijbaan naar beneden en gaat u, als in een echte halfpipe van rechts naar links op en neer! Wie durft?!

 

Zeskamp Attracties voor Koningsdag 2017

Organiseert u een zesKoningsdag 2017 zeskamp levend sjoelen huren wettkampfspiele human schuffle mietenkamp op 27 april? Huur dan voor deze dag een Rodelbaan of een Tobbedansbaan, een grote waterglijbaan waar u met een tobbe mee naar beneden glijdt.
Wilt u een keer totaal iets anders huren? Denk dan aan het Levend Sjoelen!  Neem een aanloop over het gras en glijd op de buik door het juiste poortje van de levende sjoelbak heen om zoveel mogelijk punten binnen te halen!

 

 

Ballondecoraties

Ook bent u bij Axitraxi aan het goede adres voor ballondecoraties tijdens het 50-jarige verjaardagsfeest van onze Koning! Wilt u dat Axitraxi speciaal voor uw evenement op maat ballondecoraties maakt? Of versiert u liever zelf? Daarvoor kunt u altijd langskomen in onze ballonnenwinkel op Bijsterhuizen 1178 te Nijmegen.