Attracties huren

Home > Attracties huren

Tel: (024) 358 28 85

Groot assortiment attracties te huur

Axitraxi attractieverhuur kent een zeer breed assortiment aan opblaasbare attracties waardoor er altijd wel een attractie te huur is die bij uw evenement past. Denk eens aan het huren van bijvoorbeeld een springkussen, rodeostier, stormbaan, spidertoren of opblaasbare waterglijbaan. Al ruim 30 jaar is Axitraxi uit Nijmegen een begrip in de attractieverhuur!

De attractieverhuurder uit Nijmegen

Axitraxi is gevestigd in Nijmegen maar bezorgt attracties door het hele land. Of het nu gaat om een springkussen in Nijmegen, een stormbaan in Arnhem, een rodeostier in Utrecht of een schaatsbaan in Amsterdam; Axitraxi zorgt dat de attracties op de gewenste locatie worden afgegeven. Naast het bezorgen is het uiteraard ook mogelijk om de attracties zelf in Nijmegen af te halen. Dit is voor u uiteraard de voordeligste optie.

Voor het huren van Stormbaan tot Zweefmolen

De attracties van Axitraxi zijn opvallend, sportief en spectaculair. Denk eens aan het huren van een springkussen, zweefmolen, stormbaan, base jump, skelterbaan of klimwand. Met het huren van deze attracties haalt u echt spektakel in huis. Bij Axitraxi kunt u attracties huren voor jong en oud, of het nu gaat om een kinderfeestje, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of een evenement voor uw vereniging: Axitraxi heeft altijd de juiste attracties in huis om uw evenement compleet te maken.

Veilige attracties huren

Bij Axitraxi kunt u uitsluitend attracties huren van professionele kwaliteit. Veiligheid staat bij Axitraxi hoog in het vaandel. Iedere attractie die wij verhuren voldoet aan de wettelijke keuringseisen en heeft een eigen certificaat van goedkeuring. Voor het huren van een veilige stormbaan, springkussen, klimwand, mega balls, base jump, trike baan of andere spectaculaire attractie bent u bij Axitraxi dus aan het juiste adres. Axitraxi attractieverhuur is de attractiespecialist van Nederland.